-- Бочка "баррік" -- реставрована 225 л французський дуб

Наличие товара: Есть в наличии

19990 грн.

Краткая информация

Відновлена ​​бочка баррік від компанії Bordeaux Tonneaux з французького дуба.


- придатність сорту: Шардоне, Піно Нуар, Мерло
- аромат: Комплексний. Ваніль, кава і свіжоспечений хліб.
- смак: Округлений із солодким присмаком дуба та нотами спецій, карамелі, ванілі та молочного шоколаду.
- характеристики: повнотілі, насичені вина, які сприймають збалансований дуб як за ароматом, так і за смаком.
- об'єм: 225 л
- розміри: діаметр бочки по череву: 66 см - 70 см, на кришці: 57 см, висота бочки: 90 см - 95 см.
- вага: 53 кг

-- Бочка "баррік" -- реставрована 225 л французський дуб

Еще изображения

Подробности

Оновлені (реставровані) дубові бочки для витримки вин від відомих французських бондарних компаній Bordeaux Tonneaux та Tedem. Кожна з компаній має свою технологію реновації дубових бочок.

Компанія Bordeaux Tonneaux оновлює дубові бочки класичним методом шліфування/стружки, коли внутрішня частина бочки шліфується на глибину 2-4 мм, а потім бочки обпалюються відповідно до вимог замовника. Легкі – білі вина, Середні – білі та червоні вина, Жорсткі – шнапс, дистиляти тощо. Bordeaux Tonneaux – одна з найстаріших бондарень у регіоні Бордо, досвід якої передається кількома поколіннями. Це менша сімейна бондарня, де більшість робіт виконується вручну та відповідно до перевірених і традиційних процедур. Таким чином, він не лише оновлює бочки за унікальною та запатентованою у всьому світі технологією як єдиною у своєму роді. Стовбури очищаються за технологією на основі озону, а потім стовбури обпалюються відповідно до побажань замовника.

Компанія Tedem існує на ринку з 2009 року, але вже за цей короткий час, коли вони постійно розвивають технологію оновлення бочок, вони стали дуже відомими серед виноробів, а також у дуже відомих Шато регіонів Бордо та Медок. Реставрована бочка вважається на 90%, як нова, котра коштує втричі дорожче. Немає жодного ризику інфікування вина з реставрованими бочками, і вони порівнюються з новими бочками з точки зору функціональності. Ми безкоштовно випалюємо ваш логотип на кожній бочці. Будь ласка, надішліть логотип на нашу електронну пошту у форматі png.

Обидві компанії використовують бочки виготовлені виключно з французського дубу!