Краткая информация
white enzyme – концентрований пектолітичний фермент у мікрогранулах, що дозволяє йому легко розчинятися, таким чином, дуже зручний у роботі.
Фермент збільшити вихід сусла та ароматики. Він містить полігалактуроназу та β-глюкозидази. Зменшує в'язкість сусла та прискорює розпад клітин. Під час мацерації білої виноградної мезги, збільшує вихід та гарне вилучення ароматичних та смакових добавок. На сорти з тонкою шкіркою або винограду ураженого пліснявою Botrytis, використовувати мінімальну дозу або краще додавати у вичавлене сусло.
Розмішати в холодній воді і внести в мезгу або вино, розчин активний добу.
Дозування: 0,5 - 2 г/100 л
Виробництво - Італія