Увага! Використання продуктів переробки дуба жодною мірою не передбачає заміни класичного способу витримки вин та коньячних спиртів у бочці, а рекомендується для:
- упорядкування молодих ординарних вин на підприємствах, що не мають дубової бочки;
- або для попередньої обробки молодих вин і коньячних спиртів, що направляються на витримку в старі (понад 20 років) дубові бочки ("Ефект нової бочки").
Розроблено оптимальну композицію (натуральну та термооброблену, ступінь випалу - сильну), при якій виходять кращі результати для білих і червоних вин (їдалень і кріплень)
Дозування: 0,5 – 1 г/л. Час контакту з виноматеріалом 6 – 40 днів
Для коньячних спиртів: доза від 5 до 10 г/л залежно від якості та віку коньячного спирту; час витримки – 3 – 6 місяців.
В наявності дрібна та велика фракції.