Дубові чіпси (тріска), велика фракція, 500гр

Наличие товара: Есть в наличии

299 грн.

Краткая информация

Розроблено оптимальну композицію, при якій виходять найкращі результати для білих та червоних вин (їдалень та кріплених) доза: 0,5–1 г/л, час контакту з вином: 6–40 днів та для коньячних спиртів: доза від 5 до 10 г /л залежно від якості та віку коньячного спирту; час витримки: 3 - 6 місяців.

Виробництво України!

Дубові чіпси (тріска), велика фракція, 500гр

Еще изображения

Подробности

Увага! Використання продуктів переробки дуба жодною мірою не передбачає заміни класичного способу витримки вин та коньячних спиртів у бочці, а рекомендується для:

- упорядкування молодих ординарних вин на підприємствах, що не мають дубової бочки;

- або для попередньої обробки молодих вин і коньячних спиртів, що направляються на витримку в старі (понад 20 років) дубові бочки  ("Ефект нової бочки").

Розроблено оптимальну композицію (натуральну та термооброблену, ступінь випалу - сильну), при якій виходять кращі результати для білих і червоних вин (їдалень і кріплень)

Дозування: 0,5 – 1 г/л.  Час контакту з виноматеріалом 6 – 40 днів

Для коньячних спиртів: доза від 5 до 10 г/л залежно від якості та віку коньячного спирту; час витримки – 3 – 6 місяців.

В наявності дрібна та велика фракції.